Ελλάδα|04.08.2024 09:26

Διδυμότειχο: Εντός της ημέρας η ιατροδικαστική στην 32χρονη που κακοποιήθηκε άγρια - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Newsroom

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών, που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο για 22 μέρες και σήμερα, Κυριακή αναμένεται να γίνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Στο πλευρό της βρίσκονται και ψυχολόγοι και από την ημέρα που έφτασε στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», όλο το προσωπικό είναι δίπλα της και την στηρίζει.

Πώς γνώρισε τον κακοποιητή της και πώς αποκαλύφτηκε το μαρτύριό της 

Η γυναίκα γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο δράστης, βλέποντας πως πλησιάζουν οι αστυνομικοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη 

Ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά και οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως μέχρι το απόγευμα θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν καθώς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Διδυμότειχοκακοποίησηαστυνομίαιατροδικαστική εξέτασηιατροδικαστήςειδήσεις τώρα