Ελλάδα|14.08.2024 17:30

Χαλκιδική: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης

Newsroom

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του πνιγμού της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, με τις έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA υπάρχει και η εκδοχή ότι το κορίτσι έφυγε από το δωμάτιο την ώρα της κατάκλισης και πήγε και βούτηξε μόνο του στην πισίνα, όταν ο ναυαγοσώστης δεν ήταν εκεί.

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης

Σημειώνεται πως αφέθηκε νωρίτερα ελεύθερος ο αρχηγός της κατασκήνωσης αλλά και η 19χρονη ομαδάρχισσα που συνελήφθησαν. Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί και τον νόμιμο εκπρόσωπο ώστε να του περάσει χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας έχει διατάξει πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης. Θέλει να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την ασφάλεια και τη φύλαξη παιδιών, ενώ ίδιο έλεγχο έχει διατάξει και συνολικά στην κατασκήνωση, καθώς εάν εντοπιστούν παραλείψεις, ενδέχεται ακόμη και το σφράγισμά της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Τα ευρήματα, όπως αναφέρει το ThessToday.gr «έδειξαν» ότι το παιδάκι πέθανε από πνιγμό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μόνο του μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Χαλκιδικήανήλικηθάνατοςειδήσεις τώραπνιγμός