Ελλάδα|17.08.2024 19:10

Παυλίνα Ντάσιου: Πέθανε η δημοσιογράφος

Newsroom

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Παυλίνας Ντάσιου.

Η Παυλίνα Ντάσιου νοσηλευόταν σε εντατική νοσοκομείου, με πρόβλημα υγείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή της επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.

«Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη»

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/8) ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έγραψε σε story στο Instagram:

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς, αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα.

Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές της αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι, Παυλία. Θα μας λείψεις πολύ».

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου εξέφρασε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον οποίο είχαν παρουσιάσει στο παρελθόν την εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά», γράφοντας: «Α, ρε Παυλινάκι μου».

ειδήσεις τώραδημοσιογράφοςθάνατοςειδήσεις