Ελλάδα | 25.08.2024 21:10

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Ο εφιάλτης που βίωνε η 16χρονη στα χέρια του 44χρονου και οι απειλές

Newsroom

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό από τον πατέρα φίλου της. Ο 44χρονος συλληφθέντας μάλιστα εκβίαζε και απειλούσε την ανήλικη να μην πει τίποτα στους γονείς της.

Ο συλληφθέντας, ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα οικόπεδο στην Αθήνα. Η ανήλικη φαίνεται πως δεν άντεξε άλλο το μαρτύριο που ζούσε, «έσπασε» και αποκάλυψε στον πατέρα της τα όσα βίωνε, με αποτέλεσμα εκείνος να προχωρήσει σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τουλάχιστον 10 φορές, με τον δράστη να της λέει πως θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της εάν προχωρούσε σε καταγγελία των όσων βίωνε.

Πώς συνέλαβαν τον 44χρονο

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε  μέσω του γιου του εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, αφού οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν διακριτικά.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί  στις 27 Αυγούστου.

σύλληψηανήλικηβιασμόςΚολωνόςειδήσεις τώρα