Ελλάδα|04.09.2024 18:06

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει η κολώνα

Newsroom

Βίντεο-ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν ακριβώς τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη σκουριασμένη κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης τραυματίζοντας ένα 14χρονο κορίτσι, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο οπτικό υλικό που παρουσίασε το Mega, αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολώνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολώνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε., αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε –σύμφωνα  με τις πρώτες ενδείξεις- από εκτροχιασμό κεραιών τρόλεϊ και πτώση μεταλλικού ιστού στην οδό Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά μια 14χρονη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους της.

Στελέχη της Εταιρίας μας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η ανήλικη.

Με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.

ανήλικητρόλεϊΝέα Φιλαδέλφειαειδήσεις τώρα