Ελλάδα | 17.09.2024 22:28

Αρκαδία: Τι λέει η κόρη του 64χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - «Κανένας δεν θα σπιλώσει τη μνήμη του πατέρα μου»

Newsroom

Αντικρουόμενες εκδοχές υπάρχουν γύρω από το πώς ξεκίνησε ο καβγάς, που κατέληξε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου Νίκου Μαστραντώνη στην Αρκαδία.

«H σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν φυσική αυτουργός»

Η σύζυγος του 40χρονου, που έχει προφυλακιστεί, ισχυρίστηκε ότι το θύμα την παρενόχλησε. Από την πλευρά του η κόρη του τόνισε ότι δεν επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει τη μνήμη του πατέρα της. «Οι μαρτυρίες λένε ότι ήταν φυσική αυτουργός. Οι μάρτυρες λένε ότι χτύπησε πάνω από 2 φορές τον μπαμπά μου στο κεφάλι».

«Του είχαν δώσει το παιδί τους»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, επεσήμανε πως το ζευγάρι καβγάδισε για άσχετο λόγο κι ότι «είχαν δώσει το παιδί τους στον Νίκο να το κάνει βόλτες στην πλατεία. Ότι ο Νίκος Μαστραντώνης είχε περίεργη συμπεριφορά ή ήταν επιθετικός σεξουαλικά δεν ισχύει».

Το έγκλημα συνέβη στην κεντρική πλατεία της κοινότητας του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία μετά από γλέντι για βάφτιση. Το ζευγάρι αφού χτύπησε τον 64χρονο πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν λεκτική παρενόχληση. Με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν και τον 40χρονο να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

δολοφονίαΑρκαδίαειδήσεις τώρα