Ελλάδα|18.09.2024 08:10

Παύλος Φύσσας: Σήμερα η μεγάλη αντιφασιστική πορεία - Κλειστοί σταθμοί του μετρό

Newsroom

Σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής». Το απόγευμα, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι (Λεωφόρος Φύσσα Παύλου 60) και θα ακολουθήσει η πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Στη συγκέντρωση και την πορεία καλεί και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Χιλιάδες κόσμου στην αντιφασιστική συναυλία

Την ίδια ώρα, το βράδυ της Τρίτης (17/9), χιλιάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος KillahP Φύσσας» στα 11 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού.

Στη συναυλία που έγινε στο χώρο των πρώην Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα παρευρέθηκε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ Αττικής και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Επίσης, παρευρέθηκε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Στην αντιφασιστική συναυλία συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα: Lef Kay on dex, Unveil the Sense, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Λόγος Τιμής.

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Με εντολή της ΕΛΑΣ οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

μετρόπορείαεγκληματική οργάνωσηΧρυσή ΑυγήΠαύλος Φύσσαςσυγκέντρωσηειδήσεις τώραφασισμός