Ελλάδα|14.10.2024 11:30

Ιστορίες εργασιακής τρέλας: Θες δουλειά; Κουρέψου!

Newsroom

Το Proson.gr παρουσιάζει τη νέα «ιστορία εργασιακής τρέλας» που περιλαμβάνεται στη νέα εβδομαδιαία στήλη της ιστοσελίδας και στην οποία οι συντάκτες αλλά και οι αναγνώστες μοιράζονται αυτό που περιγράφει ο τίτλος: Ιστορίες εργασιακής τρέλας! Τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά και των επιχειρήσεων / εταιρειών (όπου αναφέρονται) έχουν παραλλαχθεί για προφανείς λόγους, αλλά οι ιστορίες είναι... πέρα για πέρα αληθινές!

Δεν πίστευα στα αυτιά μου, όταν άκουσα αυτό που μου είπαν στη συνέντευξη για δουλειά... Μου μίλησε ένας γνωστός μου για μία θέση εργασίας σε μία καφετέρια. Κάλεσα, λοιπόν στον ιδιοκτήτη για να του πω ότι ενδιαφέρομαι για τη θέση σερβιτόρου και κλείσαμε συνέντευξη την επόμενη ημέρα. Στη συνέντευξη, ο ιδιοκτήτης με ρώτησε πόσα χρόνια δουλεύω στην εστίαση, του απάντησα ότι ασχολούμαι 10 χρόνια.

Του έκανε τρομερή εντύπωση ότι με άφηναν να εργάζομαι στην εστίαση με μακριά μαλλιά.... Τον ρώτησα ποιος είναι ο λόγος και μου είπε ότι μπορεί να πέφτουν τρίχες στους καφέδες ή στα ποτά. Μου είπε ότι αν θέλω να με προσλάβει, θα πρέπει να κόψω τα μαλλιά μου γουλί.... Ανήκουστο.... Ποτέ δεν μου το έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο... Δεν το πίστευα... Τον ρώτησα γιατί θα πρέπει να κόψω τα μαλλιά μου και μου είπε ότι θα πρέπει να το κάνω για να μην πέσει καμιά τρίχα σε κανά καφέ... Εγώ πήρα το «καπελάκι» μου κι έφυγα... Τα μαλλιά μου τα λατρεύω και δεν τα κόβω για κανένα λόγο.... Τη σημερινή ιστορία εργασιακής τρέλας έστειλε στο proson.gr ο αναγνώστης Η.Γ.Τις νέες ιστορίες μπορείτε να τις βρίσκετε κάθε Δευτέρα στην αντίστοιχη στήλη: Ιστορίες εργασιακής τρέλας.

Μπορείτε αν θέλετε να μας στείλετε και εσείς στο e-mail: info@proson.gr, ιστορίες εργασιακής τρέλας που έχετε βιώσει για να τις δημοσιεύσουμε!

Πηγή: Proson.gr

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency - Lower στην Ελλάδα με 97% επιτυχίας | Proson

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ | Proson

εργασίαθέσεις εργασίαςσυνέντευξηειδήσεις τώρα