Ελλάδα|28.07.2019 15:44

Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος κοντά σε παραλία-Τρεις τραυματίες (pics)

Newsroom

Έκρηξη σε σκάφος σερβικής σημαίας  που βρίσκονταν εν πλω και  στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια Σέρβων με πέντε άτομα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στην παραλία του Αγίου Ιωάννη. 

Το σκάφος τυλίχθηκε γρήγορα στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Με το που ξέσπασε η φωτιά  τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της οικογένειας έπεσαν στη θάλασσα  για να σωθούν ενώ ο πατέρας-χειριστής του σκάφους παρέμεινε πάνω σ΄αυτό και κατάφερε να το βγάλει στη στεριά. 

Λουόμενοι, ναυαγοσώστες και άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν η μητέρα και δύο παιδιά που επέβαιναν στο σκάφος. Μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρικό Κέντρο Αγίου Νικολάου και από κει  κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η έκρηξη οφείλεται σε πρόβλημα στη μηχανή που παρουσιάστηκε στο σκάφος εν πλω.

σκάφοςέκρηξηΧαλκιδικήπαραλία