Lifestyle | 10.08.2020 17:31

Σοβαρό ατύχημα για τον Simon Cowell: Έσπασε την πλάτη του

Newsroom

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ο 60χρονος κριτής των μουσικών talent show «The X Factor», «Britain's Got Talent», «American Idol», «Αμερική Έχεις Ταλέντο» Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) έπεσε και έσπασε την πλάτη του σε διάφορα σημεία, δοκιμάζοντας το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο. Ο γνωστός κριτής και παραγωγός υπεβλήθη σε χειρουργείο διάρκειας έξι ωρών, το οποίο περιελάμβανε τοποθέτηση μεταλλικής ράβδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανταποκρίθηκε καλά στην εξάωρη επέμβαση και παραμένει υπό παρακολούθηση σε άγνωστο νοσοκομείο, καθώς αναρρώνει. Ο Cowell επρόκειτο να είναι κριτής στα live shows του νέου κύκλου του «Αμερική Έχεις Ταλέντο» που επρόκειτο να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, με τα νέα δεδομένα δεν θα τα καταφέρει. «Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια. Έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείρηση» είχε αναφέρει στα Μέσα η εκπρόσωπός του.

Με μια δόση πικρού χιούμορ ο Σάιμον Κάουελ έγραψε στα social media: «Μια καλή συμβουλή. Αν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο διαβάστε το εγχειρίδιο πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Έσπασα τον πλάτη μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πολλά ευχαριστώ σε νοσοκόμες και γιατρούς. Είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Να είστε ασφαλείς».

T
ποδήλατοX FactorατύχημαΣάιμον Κάουελ