Lifestyle | 19.08.2020 19:13

«Όμηρος» η Βritney Spears: Κατέφυγε στη δικαιοσύνη για να απαλλαγεί από τον πατέρα της

Newsroom

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Βritney Spears) απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα της η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της. Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά η Μπρίτνεϊ έχει σοβαρές αντιρρήσεις για το κατά πόσο ο πατέρας της είναι ικανός πλέον να έχει αυτόν τον ρόλο. Η Μπρίτνεϊ εκτιμά πολύ τη βοήθειά του, όταν είχε κι εκείνη τα δικά της ζητήματα, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του ο αντικαταστάτης του, Jodi Montgomery.

Το 2009 τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς κακοποίησε τον 13χρονο εγγονό του. Την καταγγελία - σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ - έκανε ο πατέρας των αγοριών της Μπρίτνεϊ, Kevin Federline, ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον γιο του, Sean. Πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας της ποπ σταρ έσπασε μια πόρτα προκειμένου να φτάσει στον εγγονό του και να τον αρπάξει, αλλά το παιδί δεν φαίνεται να έχει τραύματα ή μελανιές.  

T

Το περιστατικό έλαβε χώρα μία μέρα πριν από την κατάθεση της αναφοράς του πατέρα στην αστυνομία και ενώ τα δύο παιδιά ήταν υπό την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, o Federline έχει πλέον το 70% της κηδεμονίας των δύο γιων που έχει αποκτήσει με την Μπρίτνεϊ, του 13χρονου Sean και του 12χρονου Jayden. Η Spears και ο Federline ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007 οπότε και απέκτησαν δύο γιους. Ο Τζέιμι Σπίαρς είναι όχι μόνο ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της αλλά και των προσωπικών της ζητημάτων από όταν εκείνη μπήκε στην απεξάρτηση το 2008.

T

Στα social media εδώ και καιρό οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ ισχυρίζονται ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι «όμηρος» του πατέρα της ο οποίος ελέγχει μια περιουσία της τάξεως των 59 εκατομμυρίων δολ. και θέλει να παρουσιάζει την κόρη του ως ψυχικά ασταθή. Με τα hashtags #savebritney και  #freebritney ζητούν άτυπα από τις αρχές να επέμβουν για να την σώσουν από τον πατέρα της.

πατέραςΜπρίτνεϊ Σπίαρς