Lifestyle | 28.09.2021 07:33

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού

Newsroom

Αρκετά έχουν ακουστεί, ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της συζύγου του Σαρλίν (Charlene). Από την ημέρα του γάμου τους -πριν από δέκα χρόνια- μέχρι και σήμερα πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι χωρίζουν. Μόνο που τώρα, τα δημοσιεύματα φαίνεται ότι έχουν βάση, καθώς η 43χρονη πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, από τον Μάιο. Αρχικά, για να τιμήσει τη μνήμη και να δώσει το «παρών» στην κηδεία του βασιλιά Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι του έθνους των Ζουλού και στη συνέχεια λόγω σοβαρής λοίμωξης που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Ωστόσο, στο διάστημα που αποφάσισε να φύγει στη Ν. Αφρική, εντελώς τυχαία, συνέπεσε με τις δηλώσεις της 34χρονης Βραζιλιάνας, η οποία ισχυρίστηκε ότι απέκτησε μία κόρη από τον Αλβέρτο και απείλησε πως θα τον σύρει στις δικαστικές αίθουσες, αν δεν την αναγνωρίσει. Το τρίτο εξώγαμο παιδί μοιάζει να ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και τη Σαρλίν να σκέφτεται πλέον σοβαρά το διαζύγιο, που όπως γράφουν τα ταμπλόιντ, θα στοιχήσει στον πρίγκιπα 500.000.000 δολάρια.

Τα περασμένα Χριστούγεννα και ενώ είχε ήδη βγει το δημοσίευμα για τρίτο εξώγαμο παιδί του συζύγου της, η Σαρλίν αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πανκ κούρεμα, με ξυρισμένη τη μισή πλευρά του κεφαλιού της. Αρκετοί μίλησαν για ψυχολογικά προβλήματα, για έναν τρόπο αντίδρασης στην πίεση του παλατιού και στον άστατο χαρακτήρα του συζύγου της. Στη συνέχεια, δημοσιεύματα την ήθελαν να μένει εκτός παλατιού, σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, που της παραχωρούσε η Καρολίνα του Μονακό.

T

Η Σαρλίν, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ, δήλωσε ότι λόγω προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει με αεροπλάνο μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο. «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου». Και συνεχίζει: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι. Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα και δεν... έπεισε!

Στα μέσα του Αυγούστου, το πριγκιπάτο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι η ξανθιά καλλονή υπεβλήθη σε επέμβαση τεσσάρων ωρών με γενική αναισθησία σε νοσοκομείο της χώρας. Επίσης, η ίδια ανακοίνωση ανέφερε ότι τα δίδυμα και ο Αλβέρτο θα επισκεφθούν τη Σαρλίν την περίοδο της ανάρρωσης, κάτι που συνέβη στα τέλη Αυγούστου, με το ζευγάρι να ποζάρει με αμηχανία για τους φωτογράφους, που σχολιάστηκε πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως από τα μέσα.

T

Παρά τις διαβεβαιώσεις της, ότι θα παραμείνει στη Ν. Αφρική μόνο δύο μήνες ακόμα, οι φήμες οργιάζουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αφού η Σαρλίζ ψάχνει σπίτι στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο που και παρέμεινε ένα 24ωρο όταν λιποθύμησε, όπως γράφεται, λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με την ασθένειά της. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη στο αμερικάνικο People, ο Αλβέρτο επέμενε ότι η πριγκίπισσα δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει πίσω, ίσως και νωρίτερα από τα τέλη του Οκτώβρη.

Παράλληλα, το γαλλικό περιοδικό «Paris Match» -όσο η σύζυγος του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου βρισκόταν στο Γιοχάνεσμπουργκ- κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την πρώην ερωμένη του πρίγκιπα, τη 49χρονη Νικόλ Κοστ και τον 18χρονο, εκτός γάμου γιο τους, Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι. Εντύπωση προκάλεσε και η δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα με την πρώην αεροσυνοδό της Air France και τον γιο τους στον ετήσιο χορό του Ερυθρού Σταυρού στο Μόντε Κάρλο, τον Ιούλιο. Ο Αλβέρτος έχει άλλο ένα εξώγαμο τέκνο, την 29χρονη Γκρέις Τζασμίν Γκριμάλντι, την οποία απέκτησε με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο.

Η γνωριμία και ο γάμος

Η Σαρλίν γνώρισε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στην εκδήλωση Μάρε Νόστρουμ το 2000 στο Μονακό. Η σχέση τους θεωρείται ότι ξεκίνησε το 2001 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006. Το ίδιο έτος η Σαρλίν μετακόμισε με τον Αλβέρτο. Το 2010, τον συνόδευσε στο γάμο της Διαδόχου Βικτώριας της Σουηδίας και το 2011 στο γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Δούκα του Κέιμπριτζ. Στις 23 Ιουνίου 2010, το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της Σαρλίν και του Αλβέρτου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το γάμο, το παλάτι διέψευσε δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η Σαρλίν είχε μετανιώσει το γάμο. Το γαλλικό περιοδικό Λ'Εξπρές ανέφερε ότι η Σαρλίν προσπάθησε να φύγει από το Μονακό, έπειτα από φήμες ότι ο Αλβέρτος ήταν ο πατέρας τρίτου νόθου παιδιού.

T

Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι η Αστυνομία του Μονακό την σταμάτησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νίκαιας και ότι μεταπείστηκε να παραμείνει από τον Αλβέρτο και αξιωματούχος του παλατιού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχικά με πολιτικό γάμο στις 1 Ιουλίου 2011 στην αίθουσα του θρόνου του Πριγκιπικού Παλατιού. Την επόμενη μέρα, 2 Ιουλίου, έγινε ο θρησκευτικός γάμος. Τα αρνητικά δημοσιεύματα συνεχίστηκαν και μετά το γάμο, όταν δημοσιογράφοι της Ισπανίας, της Βρετανίας και άλλων χωρών ανέφεραν ότι στο ταξίδι του μέλιτος ο Αλβέρτος και η Σαρλίν έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

T

Άννα Βίσση: Ο πρίγκιπας Αλβέρτο γλέντησε αλά ελληνικά

Το βράδυ του Σαββάτου (25/9), ο πρίγκιπας του Μονακού γλέντησε αλά ελληνικά στο «Salle des Etoiles» του Μόντε Κάρλο, σε μία ιδιαίτερη συναυλία που τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής. Ο Αλβέρτο, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στα ελληνικά, που έβαλαν το χέρι τους βαθιά στην τσέπη για μία θέση στο τραπέζι, καθώς τα έσοδα θα πάνε κατευθείαν στο ίδρυμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και της μεσογειακής φώκιας, χόρεψε και τραγούδησε με την Άννα Βίσση το «Δώδεκα» πάνω στην σκηνή.

«Ήταν όλα πολύ ωραία. Είχε φαγητό και συναυλία. Στην αρχή, η Άννα Βίσση είπε μερικά ξένα τραγούδια και στη συνέχεια έπεσε το μπουζούκι και έγινε μία καταπληκτική ελληνική βραδιά, που έχουμε να ζήσουμε χρόνια στην Ελλάδα, με πιάτα, ποτήρια και γαρύφαλλα. Ο Αλβέρτο έκατσε σε όλο το γλέντι. Σηκωνόταν τραγουδούσε, χόρευε και έπινε ούζο. Την είχε δει ξανά στα "Αστέρια" και γνώριζε ποια ήταν. Τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά. Δεν έμπαινες μέσα αν δεν ήσουν εμβολιασμένος κι αν δεν είχες κάνει και ένα μοριακό τεστ. Η τιμή της εισόδου ήταν πολύ υψηλή για τα δεδομένα της Ελλάδος. Αυτό γίνεται γιατί εδώ οι κάτοικοι είναι ευαισθητοποιημένοι και κάνουν πολλά φιλανθρωπικά. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Ελλάδα» ανέφερε ο Γιώργος Ντάβλας στην εκπομπή «Studio 4», ο οποίος μετέφερε το κλίμα της βραδιάς.

Όλες οι ειδήσεις

Animasyros 2021: Ενίσχυση των γυναικών στον χώρο του animation - Μεγάλη νικήτρια στα βραβεία του φεστιβάλ η Joanna Quinn

Global Citizen: Άλλος ένας «θρίαμβος» για τη Τζένιφερ Λόπεζ - Έλτον Τζον, Μπίλι Άιλις τραγουδούν για το κλίμα και την πείνα

Angelina Jolie - The Weeknd: Το τρίτο ραντεβού και οι φήμες για φλογερό ειδύλλιο

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Τα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου και οι ανατροπές

Angie Dickinson: Το είδωλο γίνεται 90 ετών - Η σχέση με τον Σινάτρα και όσα δεν παραδέχτηκε για τον Κένεντι

φιλανθρωπικό ίδρυμαΜονακόπριγκίπισσα ΣαρλίνΆννα Βίσσηπρίγκιπας Αλβέρτος