Lifestyle | 04.12.2021 17:20

Ευγενία Δημητροπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε

Newsroom

Το όνειρό της έκανε πραγματικότητα η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και πλέον κρατά αγκαλιά της παιδί της! Η νεαρή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατά την κόρη της αγκαλιά. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα: «Παναγιά μου σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχθήκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου καλωσόρισες να μας ζήσεις!». Κάτω από το μήνυμα ευχήθηκαν στην ηθοποιό τα καλύτερα οι: Χριστίνα Κοντοβά, Δημήτρης Μοθωναίος, Κωστής Μαραβέγιας, Σμαράγδα Καρύδη, Νεφέλη Κουρή, Γωγώ Φαρμάκη, Νάντια Μπουλέ, Ελισάβετ Μουτάφη και πολλοί άλλοι. 

Ευγενία Δημητροπούλου: «Θέλω πολύ να γίνω μαμά»

Πριν από λίγες ημέρες, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην «Ελένη» και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Όσον αφορά τη μητρότητα, η όμορφη ηθοποιός είχε αναφέρει: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».«Δεν αγχώθηκα στην ιδέα του γάμου. Είπα το ζούμε» σημείωσε η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία ζει τον έρωτα με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

 

Η απόφαση για ένα παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/10) η Ευγενία Δημητροπούλου. Την αξιόλογη ηθοποιό έχει απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά το «Νησί», αλλά και στην κινηματογραφική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος». Η ηθοποιός είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο να αφήσει για ένα διάστημα την υποκριτική, ώστε να αφιερωθεί στη δημιουργία οικογένειας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, την οποία το θεατρικό κοινό είδε μεταξύ άλλων και στην παράσταση «Ωνάσης - Τα θέλω όλα» με τον Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς, αποκάλυψε αν το επάγγελμά της έχει αποτελέσει ποτέ εμπόδιο στην προσωπική της ζωή και πόσο σπουδαία θεωρεί τη συντροφικότητα, τη συμβίωση και τη δημιουργία οικογένειας.

«Δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε...» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Σε συνέντευξή της στο ethnos.gr και τον Άγγελο Γεραιουδάκη η ηθοποιός είχε πει για την ευτυχία: «Κάθε φορά που περνάω δύσκολα έχω μία φράση που προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου: "Στο τέλος όλα θα είναι καλά, αν δεν είναι καλά δεν είναι το τέλος". Αυτή η φράση μου δίνει δύναμη κάθε φορά που "πέφτω". Παλιότερα πίστευα πως η ευτυχία είναι μια διαρκής κατάσταση που μπαίνει κάποιος όταν περάσει μια δυσκολία όπως στα παραμύθια. Τώρα πια ξέρω πως για μένα ευτυχία είναι στιγμές που νιώθεις πλήρης που δεν έχεις ανάγκη και δεν αποζητάς τίποτα άλλο και αισθάνεσαι γεμάτος. Ευτυχία για μένα μπορεί να είναι ένα χαμόγελο, ένα "σ' αγαπώ", ένα ζεστό χειροκρότημα, ένα ωραίο βράδυ με τους δικούς μου ανθρώπους».

Σιέρα ΛεόνεΕυγενία Δημητροπούλουηθοποιόςυιοθεσίεςυιοθεσίαμητέρα