Lifestyle | 21.03.2019 17:41

Παπαδόπουλος: Σχολίαζει το επαγγελματικό διαζύγιο των Πάολα - Σφακιανάκη

Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης (21/3), ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιάνκη.

«Η γυναίκα μου με στήριξε σε όλο αυτό που έγινε με τον Σφακιανάκη. Μου είπε πριν κάνω το ποστ να γράψω αυτά που έχουν γίνει. Εγώ έχω μεγαλώσει με την αλήθεια. Μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου έκοψαν το πρόγραμμα. Τα έχω ξαναπεί. Άλλο αυτό που έγινε με την Πάολα. Όταν το έμαθα δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Το περίμενα. Το κλίμα δεν ήταν όμορφο από την αρχή», είπε ο Κύπριος τραγουδιστής και έδειξε ότι δεν είχε διάθεση να μιλήσουν πολύ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σχήμα μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα τους λόγω διαφωνίας που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη. 

«Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εκπλάγηκα και απογοητεύτκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος.

Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή», είχε αναφέρει τότε στα social media ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 
ΠάολαΝότης ΣφακιανάκηςΓιώργος Παπαδόπουλος