Lifestyle|29.06.2024 11:00

Kendall Jenner: Αντιδράσεις για τη μεταμεσονύχτια ξυπόλητη βόλτα της στο Λούβρο

Newsroom

Για άλλη μιά φορά με λάθος τρόπο αποφάσισε να μας τραβήξει την προσοχή η Κένταλ Τζένερ (Kendal Jenner).

Το 28χρονο μοντέλο αποφάσισε με μία ανάρτησή της σε προσωπικό της προφίλ στα social media να ενηερώσει το κοινό της ότι επισκέφτηκε το μουσείο τέχνης του Λούβρου στο Παρίσι.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Η Τζένερ είχε μία ιδιωτική ξενάγηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ένα από τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου. Εμφανίζεται μάλιστα ξυπόλητη μπροστά απο αριστουργήματα τέχνης, όπως η Μόνα Λίζα του Λεονάρτνο Ντα Βίντσι.

 

«Το Λούβρο τα μεσάνυχτα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τους φανς να υποθέτουν πως τις δυο αυτές φωτογραφίες τις τράβηξε ο σύντροφός της Bad Bunny, με τον οποίο όπως όλα δείχνουν είναι ξανά μαζί, καθώς εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Τζένερ βρίσκεται στο Παρίσι με αφορμή την εβδομάδα μόδας του Παρισίου όπου και συμμετέχει.

Οπως είναι φυσικό μετά την ανάρτηση, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση της Τζένερ, λέγοντας ότι γιατί πρέπει εκείνη να έχει διαφορετική μεταχείρηση απο τον απλό κόσμο.

Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Ξέρεις πόσο δυνατή είναι αυτή η γυναίκα όταν μπορεί να έχει όλο το Λούβρο για τον εαυτό της μέσα στη νύχτα», «Δεν είναι η δύναμή της, είναι τα λεφτά», «Χαριτωμένη, αλλά η δύναμή της όπως και για πολλές άλλες, είναι το χρήμα… είναι τρελό το πώς οι άνθρωποι λατρεύουν τους ανθρώπους με βάση τα χρήματα, τα υπάρχοντά τους κτλ… Πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι η πιο συμπαθής από όλες», «Το καταλαβαίνουμε. Είσαι τόσο πάμπλουτη που μπορείς να βάλεις το Λούβρο να ανοίξει τα μεσάνυχτα μόνο και μόνο για να περπατάς ξυπόλητη στις ιστορικές αίθουσες», «Πού είναι τα παπούτσια σου κορίτσι μου» κ.α.

ΛούβρομοντέλοΠαρίσιΚένταλ ΤζένερΜόνα ΛίζαΛεονάρντο ντα Βίντσι