Lifestyle|19.07.2024 14:40

Απόστολος Γκλέτσος για τη δήλωση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Οσο συζητιέται, τόσο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δε θα βρει την ησυχία της»

Newsroom

Την άποψη του για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο ηθοποιός είχε πει πριν οκτώ χρόνια περίπου σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχει συνεβρεθεί ερωτικά με άντρα στο παρελθόν με τον ίδιο να λέει την έκφραση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Τώρα έρχεται να στηρίξει ξανά το λόγο του λέγοντας πως αυτό που έκανε τότε ήταν η πιο σωστή κίνηση.

«Ακόμη είμαστε το χωριό»

«Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Για το αν τον προσέγγιζε περισσότερο το αντρικό φύλο λόγω αυτής της δήλωσης, ο ηθοποιός απάντησε: «Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι».

Λίγες μέρες πριν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και έκανε και εκεί δηλώσεις για αυτή τη φράση.

«Κάποιοι δημοσιόγραφοι έλεγαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη να το πω αυτό. Δεν με ρώτησε κανείς, μόνος μου το είπα, δεν το είχα ανάγκη, το έκανα για αυτά τα παιδιά» δήλωσε αρχικά.

Ενώ πρόσθεσε «Δεν έχει προχωρήσει η επαρχία στο θέμα αυτό καθόλου και είναι περίεργο, δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν ξέρω γιατί, τι δεν μπορούν να καταλάβουν, να μέμφεσαι τον άλλο επειδή είναι μελαχρινός».

Τέλος υποστήριξε: «Εγώ αυτά δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου, το να κοροϊδεύεις κάποιον που του αρέσουν οι άνδρες είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή γεννήθηκε μελαχρινός, θα ήμουν 3-4-5 ετών όταν το άκουσα».

Αθηναϊς ΝέγκαηθοποιόςπεριοδικόΠέτρος ΚωστόπουλοςΑπόστολος Γκλέτσος