Lifestyle|19.07.2024 18:45

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Είναι ο άνθρωπός μου»

Newsroom

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της προχώρησε η Αννα Βίσση στο κανάλι CretaLive News. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για τη συναυλία της στο Παγκρήτιο Στάδιο, η οποία συγκέντρωσε 15.000 θεατές.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη συναυλία της φετινής της καλοκαιρινής περιοδείας, καθώς έχει ήδη πραγματοποιήσει και μια sold out συναυλία στην Καλαμαριά με 20.000 κόσμο.

Η αοιδός μίλησε αρχικά για την καριέρα της που σημειώνει 51 χρόνια πορείας αλλά και για την αποδοχή του κόσμου. «Μετά από 51 χρόνια καριέρας, είναι τιμητικό και υπέροχο αυτό που συμβαίνει. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω τους λόγους, ώστε αυτή η εξήγησή μου να με βοηθάει πάντα να συνεχίζω αυτό που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Κι από ό,τι φαίνεται το κάνω καλά», δήλωσε η Αννα Βίσση.

Η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα 

Σε ερώτηση για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα δήλωσε: «Με τον Νίκο πάντα ετοιμάζουμε κάτι νέο. Συναντιόμαστε από το να πιούμε καφέ, από το να δούμε έναν αγώνα τένις μαζί, να παίξουμε τάβλι και να ξανατσακωθούμε όπως παλιά, να κουβεντιάζουμε, να φιλοσοφούμε, είναι ο άνθρωπός μου».

Τέλος η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σχέση της με το χρόνο: «Είναι νορμάλ η σχέση μου με τον χρόνο. Περίεργη θα την έλεγα, αν φοβόμουν τον χρόνο, που το θεωρώ φυσιολογικό κι αυτό το να φοβάται κανείς να μεγαλώνει. Το φοβάμαι μόνο κάτω από κάποιες σκέψεις. Να σταματήσω δηλαδή να είμαι αυτό που είμαι, να πάψω να μπορώ να τραγουδάω καλά. Σε αυτό μόνο με φοβίζει ο χρόνος».

τραγουδίστριαΝίκος ΚαρβέλαςΆννα Βίσση