Lifestyle | 21.07.2024 14:50

Lindsay Hubbard: Η σταρ του «Summer House» περιμένει κοριτσάκι

Newsroom

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η Λίντσεϊ Χάμπαρντ (Lindsay Hubbard) στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. Η σταρ του «Summer House» μοιράστηκε τα νέα στο Instagram, εξηγώντας ότι ο σύντροφός της, ο Δρ. Τέρνερ Κιούφε, ανακάλυψε πρώτος το φύλο του μωρού τους και της το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκαναν στην Ιταλία.

«Φύγαμε από το Μιλάνο στις 9 Ιουνίου και πήραμε αυτοκίνητο για τη Λίμνη Ματζιόρε. Ο Τέρνερ είχε οργανώσει εκ των προτέρων να διακοσμήσουν το δωμάτιό μας στο ξενοδοχείο με λουλούδια και μπαλόνια για να κάνει έκπληξη» έγραψε η Χάμπαρντ δίπλα σ' ένα βίντεο που την καταγράφει να μπαίνει στο δωμάτιο γεμάτο με ροζ ανθοδέσμες.

«Είναι δύσκολο να μου κάνει κάποιος έκπληξη, αλλά όχι μόνο το κατάφερε, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που το μικρό μας αρκουδάκι είναι κοριτσάκι».

 

Στο χαριτωμένο βίντεο, η Χάμπαρντ φωνάζει έκπληκτη καθώς βλέπει τη ροζ διακόσμηση και αναφωνεί: «Σταμάτα! Τι; Όχι! Θα έχουμε κοριτσάκι; Ω Θεέ μου, αγάπη μου!»

Η 37χρονη Χάμπαρντ ανακοίνωσε στις αρχές Ιουλίου ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, κρατώντας την ταυτότητα του συντρόφου της κρυφή. Αργότερα, αποκάλυψε στους θαυμαστές και ακόλουθούς της ότι μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης με τον Κιούφε, 35 ετών, μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους.

 

Η Χάμπαρντ παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη ήταν «έκπληξη και σοκ στην αρχή γιατί δεν προσπαθούσαμε ούτε το σχεδιάζαμε», αλλά μετά από συζητήσεις κατάλαβαν ότι «έμοιαζε τόσο σωστό για τους δυο μας».

«Έχουμε μια πολύ αγαπημένη, φροντιστική και υγιή σχέση. Επιτέλους νιώθω ότι βρήκα το ταίρι μου με αυτόν» είπε συγκινημένη.

Η σταρ και ο βιοτεχνολογικός επενδυτής έχουν σχέση από τον Ιανουάριο, αλλά γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια. «Μερικοί φίλοι μου το αποκαλούν μπούμερανγκ, όπου βγαίνεις την πρώτη φορά, το timing δεν είναι σωστό, και μετά ξαναγυρίζουν, οπότε αυτό ακριβώς συνέβη» εξήγησε η ίδια στο podcast «Bitch Bible» τον Μάιο.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Χάμπαρντ γεμίζει χαρά και ανυπομονησία τους θαυμαστές της, που παρακολουθούν μ' ενθουσιασμό την εξέλιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

instagramπαιδίέγκυος