Lifestyle|22.07.2024 08:51

Πέθανε ο γνωστός TikToker Manolo - Θλίψη στα social media

Newsroom

Θλίψη σκόρπισε στους χρήστες των social media η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μανώλη Βαβουράκη, κατά κόσμον Manolo, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το TikTok.

Συλλυπητήρια μηνύματα κατέκλυσαν τα social media

Influencers όπως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki έκαναν γνωστή την τραγική είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος Manolo αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story για αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι! Καλό ταξίδι Μανόλο», ανέφερε σε στόρι στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανόλο το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!», ανέφερε και η Super Kiki.

Πολλά βίντεο και μηνύματα έχουν κατακλύσει τα social media με τους χρήστες να δηλώνουν σοκαρισμένοι για τον ξαφνικό χαμό του, ενώ άπειρα είναι τα μηνύματα και στην τελευταίο του φωτογραφία στο Instagram με τον κόσμο να εύχεται «καλό παράδεισο».

Το «αεράκι» και η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα 

Ο Manolo αγαπούσε πολύ το τραγούδι και έκανε εμφανίσεις στο Σύνταγμα και την Ερμού, όπου τραγουδούσε ακαπέλα ελληνικά τραγούδια. Το αγαπημένο του ήταν το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα, την οποία μάλιστα είχε συναντήσει και το τραγούδησε μαζί της.

Ακόμη, στο παρελθόν είχε λάβει συμμετοχή και στις auditions του X-Factor.

τραγούδιSuper Kikiειδήσεις τώραθάνατοςΑλέξανδρος ΚοψιάληςTikTok