Lifestyle|23.07.2024 15:15

Tom Hanks - Rita Wilson: Ο γιος τους ήθελε να πάρει μέρος σε ριάλιτι αλλά εκείνοι δεν τον άφηναν

Newsroom

Ο Chet Hanks αποκάλυψε ότι οι γονείς του, Τομ Χανκς (Tom Hanks) και Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson), είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συμμετοχή του σε ριάλιτι, αλλά τελικά υποστήριξαν την απόφασή του να λάβει μέρος στο Surreal Life του MTV.

Ο Chet θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν του ριάλιτι, ζώντας σε μια βίλα στην Κολομβία μαζί με τη σταρ των Real Housewives of Atlanta, Kim Zolciak, τον Ολυμπιονίκη Johnny Weir και την τραγουδίστρια Macy Gray.

Σε συνέντευξή του στη DailyMail, ο Chet εξήγησε ότι έπρεπε να πάρει την έγκριση της οικογένειάς του πριν συμφωνήσει να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα αντίθετοι με τα τυπικά ριάλιτι» τόνισε ο ράπερ. «Όταν προέκυψε αυτή η πρόταση, το συζητήσαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί».

Ο Chet είναι ο μεγαλύτερος γιος του Tom Hanks και της Ρίτα Γουίλσον, που έχουν επίσης τον 27χρονο Truman. Ο Τομ Χανκς έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Colin και την Elizabeth, από τον πρώτο του γάμο με τη Samantha Lewes.

Ο Chet αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε ριάλιτι στο παρελθόν. «Μου είχαν προτείνει να συμμετάσχω σε διάφορα ριάλιτι, αλλά πάντα έλεγα όχι, γιατί ήταν γεμάτα δράμα και καυγάδες. Αυτό είναι το πρώτο σόου που δεν επικεντρώνεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Αφορά περισσότερο τις προσωπικές σχέσεις και την ανάπτυξη του ατόμου, δείχνοντας μια πιο ευάλωτη πλευρά μας» δήλωσε ο Chet.

παιδίΡίτα ΓουίλσονΤομ Χανκς