Lifestyle|25.07.2024 15:23

Ντέμη Γεωργίου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της σεφ

Newsroom

Το ύστατο «χαίρε» στη Ντέμη Γεωργίου είπαν φίλοι και συγγενείς που βρέθηκαν στο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών. Η σεφ, που έγινε γνωστή μέσα απο πετυχημένο τηλεοπτικό ριάλιτι, άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Δευτέρα έπειτα από βακτηριακή μόλυνση.

Η κηδεία τελέστηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί, με το πλήθος να καταφτάνει ντυμένο στα λευκά, καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της. Τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

Δίχως δημοσιογραφική κάλυψη η κηδεία

Η οικογένεια της αδικοχαμένης σεφ, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τραβήξουν καθόλου φωτογραφίες από την τελετή και να διατηρήσουν το κατανυκτικό αίσθημα που υπάρχει.

Οι φίλοι της οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο στη μνήμη της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ενα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Ντέμη είχε ζητήσει να γίνει ένα πάρτι σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η σεφ είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της

κοιμητήριοκηδεία