Lifestyle|26.07.2024 16:17

Alicia Vikander - Michael Fassbender: Γονείς για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα

Newsroom

Η Αλίσια Βικάντερ (Alicia Vikander) και ο Μάικλ Φασμπέντερ (Michael Fassbender) γιόρτασαν την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους, διατηρώντας την ευχάριστη είδηση υπό άκρα μυστικότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, η 35χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη γέννηση, χωρίς ν' αποκαλύψει λεπτομέρειες για το όνομα, το φύλο ή την ημερομηνία γέννησης του μωρού.

Η Βικάντερ παραδέχθηκε ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη ήταν «πιο δύσκολη» από την πρώτη, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως έναν «σωματικά απαιτητικό μαραθώνιο». Η ηθοποιός σημείωσε πως η άσκηση ήταν καθοριστικός παράγοντας για την ευκολότερη διαχείριση της εγκυμοσύνης, λέγοντας: «Βοηθάει αν είσαι δυνατός όταν το ξεκινάς. Έχω τόσο μεγάλο θαυμασμό για κάθε γυναίκα που το έχει κάνει».

Η αποβολή και οι δύσκολες στιγμές στο lockdown

Το ζευγάρι είχε καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, το 2021. Πριν από αυτό, η Βικάντερ είχε βιώσει την επώδυνη εμπειρία μιας αποβολής, την οποία μοιράστηκε με το κοινό σε συνέντευξή της, στους Times τον Ιούλιο του 2022. Αναφερόμενη στην απώλεια, είχε δηλώσει πως «χρειάστηκε χρόνος» για να καταφέρει να συλλάβει και πάλι.

«Προσπάθησα να μείνω έγκυος για ένα διάστημα» είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός. «Πέρασα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του lockdown εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Πάλεψα για ένα διάστημα και υπήρξαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος».

Η Βικάντερ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τους αγώνες της, γνωρίζοντας πως «τόσες πολλές γυναίκες περνούν παρόμοια πράγματα». Η απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της αποσκοπούσε στην υποστήριξη και την ενημέρωση των γυναικών που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Η σχέση της Αλίσια Βικάντερ και του Μάικλ Φασμπέντερ ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Το φως ανάμεσα σε δύο ωκεανούς» το 2014. Παρά τη δημοσιότητα που περιβάλλει το ζευγάρι, οι δυο τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

γονείςΑλίσια Βικάντερπαιδί