Lifestyle|27.07.2024 12:30

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Στα ερωτικά είμαι σαν την αντιπολίτευση - Καλός στην κουβέντα και όχι στην πράξη»

Newsroom

Μία απολαυστική - όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει - εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν του «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα.

Ο διάσημος Έλληνας κωμικός έδωσε τη δική του οπτική στις ερωτικές σχέσεις, ενώ μίλησε για την προσωπική του ζωή με χιουμοριστικό τρόπο παρομοιάζοντας την με την αντιπολίτευση.

«Δεν είμαι εκδηλωτικός και δε μου αρέσει να είναι και οι άλλοι μαζί μου»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε τη δική του εξομολόγηση για το πως φέρεται απέναντι στην ερωτική του ζωή. «Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από εμένα εκτός από το ερωτικό στο πρώτο ραντεβού. Είμαι καλός στην κουβέντα και όχι στην πράξη. Είμαι σαν τη Μεταπολίτευση. Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το σ@ξ έξι φορές τη μέρα. Με φοβίζει το Κώστας – Αθανασία κοινό προφίλ. Είναι κάτι άβολο για εμένα! Δεν πιστεύω τους ανθρώπους που προβάλλουν την αγάπη τους. Νιώθω άβολα όταν φιλιούνται σε δημόσιο χώρο μεγάλοι άνθρωποι. Πάω πιο εκεί να μη με πάρουν τα σκάγια. Δεν είμαι εκδηλωτικός και δε μου αρέσει να είναι εκδηλωτικοί οι άλλοι», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θα άντεχα την απιστία. Αν ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, μας σεβόταν, μας πλήρωνε τους λογαριασμούς, θα το σκεφτόμουν. Αλλά δε νομίζω να το συγχωρούσα! Αυτοί είναι οι κανόνες που έχουμε για να είμαστε μαζί με έναν άνθρωπο. Είχα δει στο κινητό της “ήταν πολύ ωραία χθες μαναράκι μου” και εγώ ήμουν αλλού. Δεν είπα κάτι! Πρέπει να ήμουν πολύ ηλίθιος γιατί πήρα μια έκφραση σαν τον Ρόκι. Ήμασταν σε μια ταβέρνα και εκεί είδα το μήνυμα, τα έφαγα όλα όσα είχαμε πάρει. Μου λέει ένας κύριος ωραίος», είπε χιουμοριστικά.

Ενώ κλείνοντας δήλωσε: «Δεν έχω σχέσεις με τις πρώην μου. Γιατί να έχεις σχέση με κάποιον πρώην αν δεν έχεις παιδιά; Μετά από εμένα ήταν όλοι καλύτεροι από εμένα. Εγώ κάνω κωμωδία! Δεν πάω με ωραία συναισθήματα σε μια παράσταση. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί δεν έχω διαχειριστεί τον χρόνο μου, δεν έχω τον ενθουσιασμό. Δεν αφήνω τον εαυτό μου, να πει τι; Α, γέμισε το Πέτρας. Κατά τη διάρκεια το χαίρομαι, έχω τους οργασμούς που δεν έχω στη ζωή μου!».

κωμικόςΑλέξανδρος ΤσουβέλαςΑθηναϊς Νέγκα