Lifestyle|01.08.2024 09:33

Εξαλλος ο Brad Pitt: Δεν μπορεί να επικοινωνήσει στο νοσοκομείο με το γιο του

Newsroom

Η σχέση του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με τα παιδιά του έχει υποστεί πολλές ρίξεις τα τελευταία χρόνια με τα ίδια ένα προς ένα να θέλουν να απαρνηθούν το επίθετο του πατέρα τους. Ο ηθοποιός μετά το χωρισμό με την Αντζελίνα Τζολί έχει απομακρυνθεί από τα παιδιά του ωστόσο δε σταματάει να ενδιαφέρεται.

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Παξ Τζολί - Πιτ, βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο, πριν μερικές μέρες. Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, ο Πιτ «είναι εκτός εαυτού και ιδιαίτερα αναστατωμένος που δεν μπόρεσε να μιλήσει στον Παξ».

Η προσπάθεια επικοινωνίας

Σύμφωνα με την DailyMail ο ηθοποιός παρά την έλλειψη επικοινωνίας «είναι ταραγμένος και ανησυχεί για το ατύχημα του Παξ, αλλά δεν μπορεί να τον βρει».

Η ίδια πηγή τόνισε ότι ο Πιτ δεν ήταν σύμφωνος ο Παξ να οδηγεί το ηλεκτρικό πατίνι χωρίς κράνος και κατά τη δική του γνώμη, θα έπρεπε να έχει αυτοκίνητο.

«Είναι πολύ ενοχλητικό για τον Μπραντ κάθε φορά που ακούει ότι κάποιο από τα παιδιά τραυματίστηκε και αισθάνεται εντελώς ανίσχυρος επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Η αντίδραση ενός πατέρα θα ήταν να πάει στο νοσοκομείο ή να του τηλεφωνήσει. Έχει προσπαθήσει τόσες πολλές φορές, αλλά τα παιδιά δεν δέχονται τις κλήσεις του. Τα χέρια του είναι δεμένα», πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η DailyMail.

Τέλος, το συγκεκριμένο άτομο «έριξε» έμμεσα μια σπόντα για την Αντζελίνα Τζολί που συμφώνησε να έχει το παιδί της, ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αντζελίνα ΤζολίηθοποιόςΜπραντ Πιτ