Lifestyle|01.08.2024 12:20

Σε πλήρη ρήξη η σχέση του Βασιλιά Καρόλου με τον Πρίγκιπα Χάρι: Σταμάτησε να του απαντάει στο τηλέφωνο

Newsroom

Τα προβλήματα στο βασιλικό παλάτι διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Μετά και την ανακοίνωση των σοβαρών προβλημάτων υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), το θέμα της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια έρχεται ξανά στο φως.

Αυτή τη φορά ο βασιλιάς Κάρολος έχει σταματήσει να απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις του γιου του, σε σημείο που να έχει πέσει πλήρης σιωπή μεταξύ τους, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Γιατί έφτασαν σε αυτό το σημείο

Από τότε που ο δούκας του Σάσεξ έσπευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσει τον πατέρα του έπειτα από την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου από τον βασιλιά τον Φεβρουάριο, η επικοινωνία τους έχει επιδεινωθεί. Κι αυτό, όπως λέγεται, είναι λόγω της απελπισίας του Χάρι για λεπτομέρειες ασφαλείας για την οικογένειά του, σύμφωνα με πηγή στο People.

«Του λένε ότι δεν είναι διαθέσιμος αυτήν τη στιγμή. Οι κλήσεις του μένουν αναπάντητες. Εχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει για την υγεία του βασιλιά, αλλά και αυτές οι κλήσεις μένουν αναπάντητες», δήλωσε ένας φίλος του πρίγκιπα στο περιοδικό.

Ο Χάρι, ο οποίος ανησυχεί για την ασφάλεια της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), και των ανήλικων παιδιών τους, του πρίγκιπα Αρτσι και της πριγκίπισσας Λίλιμπετ, φέρεται να ζήτησε από τον Κάρολο βοήθεια σχετικά με την επαναφορά της ασφάλειας τους.

«Ο Χάρι είναι φοβισμένος και αισθάνεται ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό είναι ο πατέρας του» δήλωσε πηγή στο People, ενώ μια άλλη πηγή κοντά στην κατάσταση δήλωσε: «Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του με κάθε κόστος». Από την άλλη μια πηγή του Παλατιού υποστήριξε ότι η ιδέα ότι η ασφάλεια του δούκα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Καρόλου είναι «εντελώς λανθασμένη».

Πρίγκιπας ΧάριΚέιτ ΜίντλετονΒασιλιάς ΚάρολοςΜέγκαν Μαρκλ