Lifestyle | 02.08.2024 13:03

Εγκυος στο τρίτο της παιδί η Cardi B: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη και ταυτόχρονα το χωρισμό της με τον Offset

Newsroom

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν οι θαυμαστές της Cardi B την εγκυμοσύνη της στο τρίτο της παιδί, καθώς η ράπερ πέρα από τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ταυτόχρονα και το χωρισμό της με τον Offset.

H 31χρονη καλλιτέχνιδα έκανε έναν περίεργο συνδυασμό και χαράς και λύπης θέλοντας να δείξει ότι όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο ξεκινάει.

«Αξίζει τον κόπο να προχωρήσω»

Με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες από ένα μπαλκόνι με φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα, που αφήνει ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Cardi B ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τις αλλαγές στη ζωή της.

 

«Με κάθε τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Είμαι ευγνώμων που έχω μοιραστεί αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έχεις φέρει περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και κυρίως ανανέωσες την δύναμή μου. Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα. Μου έχεις θυμίσει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να πρέπει να επιλέξω μεταξύ ζωής, αγάπης και του πάθους μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις όσα με έχεις βοηθήσει να καταφέρω, όσα με έσπρωξες να κάνω. Είναι πολύ πιο εύκολο να περάσω τις ανατροπές της ζωής, τις στροφές και τις δοκιμασίες ξαπλωμένη, αλλά εσύ, ο αδελφός και η αδελφή σου μου έχετε δείξει για ποιο λόγο αξίζει τον κόπο να προχωρήσω», έγραψε η διάσημη ράπερ στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Τα χαρμόσυνα αυτά νέα της Cardi B έγιναν γνωστά την ίδια μέρα που διέρρευσε ότι για ακόμη μιά φορά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της Offset, εν μέσω φημών ότι ο 32χρονος την απάτησε, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Cardi Bράπερεγκυμοσύνη