Lifestyle|08.08.2024 10:36

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Προκαλεί ερωτηματικά η δήλωση του για τη Charlene - «Δεν ξέρω αν ερωτευτήκαμε τότε»

Newsroom

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση σχετικά με τη σχέση του με τη νυν σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν, ενώ υπήρχαν φήμες για το τι πραγματικά συνέβαινε στον γάμο τους, επί μήνες, στο παρελθόν.

Μιλώντας στο Paris Match, ο Αλβέρτος παραδέχθηκε ότι δεν ερωτεύτηκε τη σύζυγό του όταν πρωτογνωρίστηκαν και χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Ο πρίγκιπας του Μονακό δεν έκανε πολλά για να διαψεύσει τις φήμες σχετικά με τη μάλλον ταραχώδη σχέση του.

Οι δηλώσεις που τάραξαν το πριγκιπάτο

«Δεν ξέρω αν ερωτευτήκαμε τότε», δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. «Ξέρετε, ύστερα από αυτό δεν ξαναείδα τη Σαρλίν για αρκετά χρόνια».

Οταν ρωτήθηκε τι θυμάται από την πρώτη τους συνάντηση, ο Αλβέρτος μίλησε με αγάπη για τη νυν σύζυγό του, αλλά όχι όπως θα ήταν αναμενόμενο για ένα ζευγάρι που υποτίθεται ότι είναι ερωτευμένο.

«Πρώτα απ’ όλα, θεώρησα ότι ήταν εξαιρετική κολυμβήτρια και ότι ήταν φιλική, χαρούμενη και προσιτή. Περάσαμε υπέροχα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά εκείνο το βράδυ την έβαλα σε μπελάδες επειδή δεν την πήγα εγκαίρως στο σπίτι της»,θυμήθηκε.

Με την πριγκίπισσα Σαρλίν να απαντά: «Ναι, έμπλεξα λίγο σε μπελάδες εκείνο το βράδυ, αλλά δεν θα επεκταθούμε σε αυτό!».

Ο 66χρονος πρίγκιπας και η 46χρονη πριγκίπισσα είναι μαζί εδώ και σχεδόν 15 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τα δίδυμα πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, εννέα ετών. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε έναν διαγωνισμό κολύμβησης στο Μονακό που ονομάζεται «Mare Nostrum».

Αν και το ζευγάρι φαίνεται να έχει πλέον φιλικές σχέσεις, η ιστορία ήταν πολύ διαφορετική από τότε που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2011. Τις ημέρες που προηγήθηκαν του γάμου τους κυκλοφορούσαν αναφορές ότι η Σαρλίν είχε ψυχρανθεί, αλλά η μεγάλη μέρα πραγματοποιήθηκε κανονικά. Ως γνωστόν, ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στα παγκόσμια ΜΜΕ.

Καθώς οι φωτογραφίες από τον γάμο άρχισαν να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, σχολιάστηκε πολύ το πόσο εμφανώς αναστατωμένη έδειχνε η Σαρλίν, αλλά εκείνη διέψευσε τις φήμες, επιμένοντας ότι όλες οι νύφες είναι συναισθηματικά φορτισμένες την ημέρα του γάμου τους. Οι ανησυχίες για την κατάσταση του γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν δεν ήταν αβάσιμες.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ήταν πατέρας δύο παιδιών εκτός γάμου, αν και οι σχέσεις αυτές ήταν πριν από τον γάμο του με την πριγκίπισσα. Ωστόσο, οι φήμες συνέχισαν να κυκλοφορούν στα σχεδόν 14 χρόνια που μεσολάβησαν από τον γάμο. Υπήρξαν αρκετές αγωγές πατρότητας, αμήχανες δημόσιες εμφανίσεις και διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στο Μονακό και οδήγησαν σε έντονες εικασίες.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Σαρλίν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2021 στη Νότια Αφρική, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος παρέμεινε στο Μονακό. Στις αρχές του 2023, η σχέση τους βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ένα γαλλικό περιοδικό ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα διαζυγίου. Ωστόσο, το βασιλικό ζεύγος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απέρριπτε τις “κακόβουλες φήμες”.

πρίγκιπας Αλβέρτοςπριγκίπισσα ΣαρλίνΜονακό