Lifestyle|08.08.2024 12:08

Marcus Jordan: Ο γιος του θρυλικού μπασκετμπολίστα πιάστηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών

Newsroom

Τη διεθνή επικαιρότητα έχει απασχολήσει πολλάκις ο Μάρκους Τζόρνταν (Marcus Jordan), γιος του βετεράνου μπασκετμπολίστα Μαϊκλ Τζόρνταν. Αυτή τη φορά έρχεται ξανά στην επικαιρότητα όχι για τις ερωτικές του περιπέτειες αλλά για ένα ακραίο περιστατικό.

Ο 33χρονος πρώην μπασκετμπολίστας αποθανατίστηκε από τους φακούς των παπαράτσι σε κοινή θέα να ρουφάει με τη μύτη του μία άσπρη σκόνη, με τους χρήστες του διαδικτύου να υποθέτουν ότι πρόκειται για κάποια ναρκωτική ουσία.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Καθώς απολάμβανε ένα γεύμα δίπλα στην πισίνα μαζί με τη νέα του σύντροφο, Ασλεϊ Στίβενσον στο Μονακό, ο Μάρκους Τζόρνταν εθεάθη να ρουφάει τη σκόνη σε ένα τραπέζι γεμάτο φρούτα, χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό εργαλείο.

Φυσικά, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς ήταν αυτό που είχε στην κατοχή του, ενώ η σύντροφός του χαμογελούσε και συνομιλούσε δίπλα του. Ο Τζόρνταν έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο αφού ολοκλήρωσε την διαδικασία.

Η DailyMail αναφέρει πως επικοινώνησε με εκπρόσωπο του 33χρονου για να σχολιάσει, αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση.

Το ειδύλλιο του Τζόρνταν με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, που μεγαλούργησε στο πλευρό του πατέρα του, διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην έχει πλέον επαφές και σταμάτησε να επικοινωνεί αφού αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους τον Απρίλιο, αλλά χώρισαν ξανά στα τέλη Μαΐου. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Μάικλ Τζόρνταν παραδέχτηκε ότι δεν ενέκρινε το ειδύλλιό τους.

ναρκωτικάΜάικλ Τζόρνταν