Lifestyle|08.08.2024 13:37

Εγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Αποκάλυψε και το φύλο του μωρού

Newsroom

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της προσωπικής της ζωής βιώνει η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, η οποία ανήμερα των 31ων γενεθλίων της ανακοίνωσε και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Την Τετάρτη, 7 Αυγούστου, γιόρτασε τα γενέθλιά της και αποκάλυψε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της μέσα από τις φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά.

Οι γιορτινές φωτογραφίες

Στα στιγμιότυπα ποζάρει παρέα με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, μέσα σε ένα χρωματιστό πλεκτό φόρεμα και χαμογελά με την ψυχή της, κρατώντας τα κεριά με την ηλικία της.

 

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος», έγραψε αρχικά η influencer.

«Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές: Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο», πρόσθεσε.

Ενώ έκλεισε ανακοινώνοντας της εγκυμοσύνη της: «Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή. 31 σου ερχόμαστε». 

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ήδη μητέρα ενός αγοριού, του Νίκου, τον οποίο γέννησε στις 21 Μαρτίου του 2022.

Εριέττα Κούρκουλουεγκυμοσύνηinfluencer