Lifestyle|15.08.2024 22:00

Sylvester Stalone: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Jennifer Flavin

Newsroom

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stalone), καθώς ο γνωστός ηθοποιός είναι ακόμη απόλυτα ερωτευμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Τζένιφερ Φλαβίν (Jennifer Flavin).

Το ζευγάρι πρόσφατα είχε επέτειο γάμου ενώ είναι συνολικά 36 χρόνια μαζί και έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Ο ηθοποιός με μία γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου απέδειξε ότι ο έρωτας καλά κρατεί, καθώς φαίνεται να λατρεύει τη σύντροφο της ζωής του, με την οποία μετρούν ήδη 27 χρόνια γάμου.

Η τρυφερή ανάρτηση

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ευχήθηκε χρόνια πολλά στην σύζυγό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

 

«Χρόνια πολλά στη γυναίκα μου, Τζένιφερ! Εγώ και τα παιδιά πιστεύουμε ότι είσαι απολύτως καταπληκτική. Σε αγαπάμε για πάντα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Η σύζυγός του απάντησε άμεσα στην δημοσίευση και επισήμανε ότι αγαπά εκείνον και τις κόρες τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η ίδια πριν τρεις μήνες είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το παρελθόν τους θέλοντας να τιμήσει την επέτειο του γάμου τους.

 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, είχε γράψει: «Ευτυχισμένη επέτειο γάμου αγάπη μου! 27 χρόνια!!! 36 χρόνια που είμαστε μαζί!! Είμαι ευλογημένη στη ζωή μου που έχω αληθινή αγάπη και υπέροχα παιδιά! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Σιλβέστερ Σταλόνεηθοποιός