Lifestyle|16.08.2024 19:45

Johnny Wactor: Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του ηθοποιού

Newsroom

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από τότε που ο ηθοποιός του «General Hospital», Τζόνι Γουάκτορ (Johnny Wactor), έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς σε ηλικία 37 ετών. Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει συλλάβει πολλούς υπόπτους που συνδέονται με τη δολοφονία του.

Το LAPD, σε μια δήλωση που έκανε στο People, επιβεβαίωσε ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα και ανέκτησε στοιχεία την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, για τη συνεχιζόμενη έρευνά του σχετικά με το θάνατο από πυροβολισμούς στις 25 Μαΐου του ηθοποιού, ο οποίος σκοτώθηκε αφού έπεσε πάνω σε ένοπλους κλέφτες αυτοκινήτων. Προσπαθούσαν να κλέψουν τον καταλυτικό μετατροπέα από το όχημα του Wactor.

Οι ανακοίνωση του τμήματος

«Tο Κεντρικό Γραφείο Ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες διεξήγαγε εντάλματα έρευνας σχετικά με την υπόθεση John Wactor σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Λος Άντζελες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αυτό οδήγησε στην κράτηση τεσσάρων ανδρών με εντάλματα σύλληψης για φόνο: Ο Robert Barceleau, 18 ετών, από το Huntington Park, ο Frank Olano, 22 ετών, από το Inglewood, καθώς και οι Leonel Gutierrez, 18 ετών, και Sergio Estrada, 18 ετών, και οι δύο από την κομητεία του Λος Αντζελες.

Οι συλλήψεις της 15ης Αυγούστου έρχονται μόλις 11 ημέρες, αφότου η αστυνομία του Λος Αντζελες έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που προέρχονται από βίντεο, των υπόπτων και του κλεμμένου μαύρου Infiniti Q50 sedan που σύμφωνα με την αστυνομία οι ύποπτοι οδηγούσαν την ημέρα που πέθανε ο Γουάκτορ.

ηθοποιός