Lifestyle|27.08.2024 20:46

«Στα μαχαίρια» η Halle Berry με τον πρώην άντρα της Olivier Martinez: Κόντρα για την κηδεμονία του γιου τους

Newsroom

Η μακροχρόνια διαμάχη της Χάλι Μπέρι (Halle Berry) με τον πρώην σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) για την κηδεμονία γίνεται όλο και πιο έντονη, με τις δύο πλευρές να προβάλλουν νέους ισχυρισμούς σε νομικά έγγραφα.

Η 58χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με το Γάλλο ηθοποιό από το 2013 έως το 2016 και μοιράζονται τον 10χρονο γιο τους Maceo. Η Μπέρι ισχυρίζεται ότι ο Μαρτίνεζ προκαλεί «επιζήμια βλάβη» στον γιο τους με την τελευταία του κίνηση να καθυστερήσει την επικείμενη ακρόαση για την κηδεμονία και έτσι καθυστερεί μια «απόφαση σχετικά με τις αναγκαίες παρεμβάσεις για το παιδί του που δίνει μάχη» ενώ προσπαθεί να «αποσπάσει» περισσότερα χρήματα από την ίδια.

Η Μπέρι δηλώνει επίσης ότι ο ισχυρισμός του πρώην συζύγου της ότι πρέπει να προσλάβει έναν εμπειρογνώμονα για να καταθέσει εκ μέρους του είναι «παράλογος», δεδομένου ότι οι τρίτοι μάρτυρες που ζήτησε να μιλήσουν είναι αυτοί που γνωρίζουν τον Maceo από κοντά. «Θα ήταν άδικο, και σίγουρα επιζήμιο για τον Maceo, να συνεχιστεί η ακρόαση της 10ης Σεπτεμβρίου 2024 κατά 120 ημέρες με το σκεπτικό ότι αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες τρίτου προσώπου ή ότι ο Ολιβιέ πρέπει με κάποιο τρόπο να προσλάβει άλλους άγνωστους εμπειρογνώμονες», αναφέρεται στα έγγραφα.

Τι υποστηρίζει η άλλη πλευρά

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, από την άλλη πλευρά, κατέθεσε και αυτός την περασμένη εβδομάδα κατηγορώντας την Μπέρι ότι τον εκμεταλλεύεται μη δίνοντάς του χρόνο να προετοιμαστεί και «προσπαθεί να μπει σε διαδικασία άμεσης ακρόασης» για να του δώσει το απόλυτο ελάχιστο.

Δηλώνει επίσης ότι η πρώην γυναίκα του αρνείται να ορίσει μια ημερομηνία ακρόασης που να τον εξυπηρετεί, υποστηρίζοντας ότι η Μπέρι έχει αρνηθεί το αίτημά του για βοήθεια στην πληρωμή των νομικών του συμβούλων, παρά το γεγονός ότι ομολογουμένως κερδίζει αρκετά εκατομμύρια δολάρια αυτήν τη στιγμή.

Συνεχίζει, ισχυριζόμενος ότι η Μπέρι τον εμποδίζει από το να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και με το να μην έχει χρόνο ή αμοιβή για να ασχοληθεί με το ακραίο αίτημά της και υποστηρίζει ότι δεν επιτρέπεται να τον εκμεταλλεύεται.

Η Χάλι Μπέρι έγινε πρωτοσέλιδο μόλις την περασμένη εβδομάδα ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια του 10χρονου γιου τους Maceo. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η ίδια ζητεί την κηδεμονία, ή εναλλακτικά, την εξουσία να λαμβάνει όλες τις αποφάσεις σχετικά με την εκπαίδευση, την υγεία και τις θεραπευτικές του ανάγκες.

Στα έγγραφα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι κατέβαλε προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τις εκπαιδευτικές προκλήσεις του γιου της και τις πρόσθετες ανησυχίες συμπεριφοράς, καθώς αγωνίστηκε για φροντιστήρια, εκπαιδευτική αξιολόγηση και την εξεύρεση ενός περιβάλλοντος κατάλληλου για τις ανάγκες του Maceo. Η κατάθεση υποστήριξε ότι ο Μαρτίνεζ, ωστόσο, ήταν αντιδραστικός, αμετακίνητος και αρνιόταν τη συγκατάθεσή του για χρόνια.

ηθοποιόςΧάλι Μπέρι