Lifestyle|06.09.2024 11:06

H Lady Gaga δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Michael Polansky - «Είμαι τόσο ευτυχισμένη»

Newsroom

Η Lady Gaga, γνωστή για τη διακριτικότητα όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έκανε μια σπάνια αναφορά στη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο Polansky στάθηκε δίπλα της σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, βοηθώντας τη ν' αντιμετωπίσει προκλήσεις που σχετίζονταν με την ψυχική της υγεία.

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2020, όταν η Gaga δημοσιοποίησε το ειδύλλιό τους μέσω Instagram. Παρά το γεγονός ότι κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στη συνέντευξή της, η 38χρονη σταρ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για τον Polansky. Τον χαρακτήρισε «ευφυή και ευγενικό» και τόνισε ότι η παρουσία του στη ζωή της τη βοήθησε να βγει από μια σκοτεινή φάση. «Δεν είχα συναντήσει ποτέ κάποιον σαν τον Michael», ανέφερε η Gaga, προσθέτοντας ότι είναι ευγνώμων για την υποστήριξή του.

 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο αρραβώνας τους έγινε τον Απρίλιο, ύστερα από μια μέρα αναρρίχησης, ενώ η μητέρα της ήταν η πρώτη που γνώρισε τον Michael και είχε προβλέψει από νωρίς την επιτυχία της σχέσης τους.

Αν και αρχικά η Gaga ήταν επιφυλακτική, η συνάντησή τους σ' ένα πάρτι άλλαξε τα πάντα, οδηγώντας σε μια δυνατή σχέση. Μίλησαν για τρεις ώρες και είχαν την πιο «όμορφη κουβέντα», με τη συνάντησή τους να οδηγεί αργότερα σε τηλεφωνήματα εβδομάδων πριν τελικά πάνε μαζί στο πρώτο ραντεβού όπου ερωτεύτηκαν.

 

Το ζευγάρι πέρασε μεγάλο μέρος της πανδημίας μαζί στο σπίτι της Gaga στο Μαλιμπού, όπου η σχέση τους άνθισε μακριά από τον θόρυβο της δημοσιότητας. «Είναι πολύ κλειστός τύπος και δεν είναι μαζί μου για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο επειδή ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλο».

Lady Gagaσχέση