Lifestyle|11.09.2024 21:00

Ο Dave Grohl έγινε πατέρας εκτός γάμου αλλά «αγαπά τη γυναίκα του και θέλει ξανά την εμπιστοσύνη της»

Newsroom

Ο Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl), πρώην κιθαρίστας και ντράμερ των Nirvana και νυν τραγουδιστής των Foo Fighters, μοιράστηκε στους θαυμαστές του ότι καλωσόρισε ένα ακόμη μωρό εκτός γάμου.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο 55χρονος ρόκερ των Foo Fighters μοιράστηκε στο Instagram ότι πρόσφατα καλωσόρισε μια κόρη με μία γυναίκα εκτός γάμου. «Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου», έγραψε σε μια δήλωση.

 

«Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι 'αυτήν. Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους», συνέχισε. «Είμαστε ευγνώμονες για την προσοχή σας προς όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά, καθώς προχωράμε μαζί».

Ο Γκρολ είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Τζόρντιν Μπλουμ από το 2003. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τη 18χρονη Βάιολετ, τη 15χρονη Χάρπερ και τη 10χρονη Ορφέλια.

Παρόλο που ο πρώην ντράμερ των Nirvana δε μιλάει συχνά για τη σύζυγό του σε συνεντεύξεις, μίλησε για τη σημασία της οικογένειάς του το 2009, λέγοντας στο TIME, «Συνήθιζα να κάνω περιοδείες εννέα μήνες το χρόνο. Τώρα δε μου αρέσει να είμαι μακριά από τα παιδιά μου για περισσότερες από 12 μέρες».

Ο τραγουδιστής συνέχισε,«Έχει αλλάξει όλα όσα κάνω. Όταν έχεις παιδιά, βλέπεις τη ζωή με διαφορετικά μάτια. Νιώθεις αγάπη πιο βαθιά και ίσως είσαι λίγο πιο συμπονετικός. Είναι αναπόφευκτο αυτό να μπει στη σύνθεση των τραγουδιών σου.»

Το 2023, η Μπλουμ, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Γκρολ και τις τρεις κόρες τους για τα βραβεία Grammy 2023, όπου η πενταμελής οικογένεια πόζαρε μαζί για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί.

Η Μπλουμ φορούσε ένα κοντό, μαύρο φόρεμα με παγιέτες, ενώ ο Γκρολ φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο. Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Βάιολετ Φόρεσε ενα φόρεμα και μπότες μέχρι το γόνατο. Η Χάρπερ φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα με μπότες με σόλα και η Οργέλια φόρεσε ένα floaty όμπρε φόρεμα και αξεσουάρ με ένα χρυσό τσαντάκι.

Το ζευγάρι εθεάθη πιο πρόσφατα να παρακολουθεί το τουρνουά τένις Wimbledon του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2024. Οι δυο τους κάθισαν μαζί στα πολυπόθητα καθίσματα Royal Box μαζί με πολλές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

τραγουδιστήςNirvanaκιθαρίστας