Lifestyle | 16.09.2024 11:32

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Οριστικός ο χωρισμός, θα ήθελα να την δω με οικογένεια»

Newsroom

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τον χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση. Ο τραγουδιστής τράβηξε χωριστούς δρόμους από τη σύντροφό του, όπως έγινε γνωστό στις αρχές του μήνα.

«Είναι οριστικός ο χωρισμός. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Είναι κάτι, το οποίο, να πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει παιδιά», είπε αρχικά.

Ωστόσο, απέφυγε να διευκρινίσει την αιτία του χωρισμού τους: «Δεν είναι αυτή η αιτία του χωρισμού. Δε θέλω να βγει αυτό το νόημα. Κοιτάξτε για δύο ανθρώπους υπάρχει μια περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτή να υπάρχει, είναι σωστό να χωρίζουν».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη Βαρβάρα Κίρκη, αν ήταν μπροστά του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν είναι αυτή τη στιγμή μπροστά μου».

Ο χωρισμός και η δαιδαλώδης σχέση 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή με δηλώσεις της πριν μία εβδομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΟΝ time» το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους πρόσφατα με τον Θέμη Αδαμαντίδη να έχει μετακομίσει από το σπίτι που συζούσαν.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δε μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

τραγουδιστήςχωρισμόςΘέμης Αδαμαντίδης