Μουσική|26.07.2024 21:15

Κατερίνα Ντούσκα: Το νέο της τραγούδι «Sunshine» και όσα αποκαλύπτει η ίδια

Newsroom

Η Katerine Duska μοιράζεται μαζί μας το απόλυτο ύμνο του καλοκαιριού, με τίτλο «Sunshine». Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδοποιός καταθέτει το πρώτο τραγούδι από το επικείμενο νέο concept album της, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Το «Sunshine» ακτινοβολεί τον παλμό του καλοκαιριού, αντλεί έμπνευση από τη disco/ dance pop της δεκαετίας του '90, συναρπάζοντας τον ακροατή με τα piano house beats, τα funky bass riffs και τα φωνητικά του.

«Το Sunshine είναι για μένα αντίδοτο στη θλίψη. Το έγραψα σε μια περίοδο που είχα ανάγκη να με διασκεδάσει η ίδια μου η μουσική. Να νιώσω χαρούμενη και δυνατή και να σηκωθώ από το κρεβάτι. Να ξαναδώ φως. Είναι ανάταση, ελευθερία, εκτόνωση και ηχητικά μια επιστροφή στα πρώτα μου ακούσματα σαν παιδί», λέει η ίδια.

Η Duska έγραψε και έκανε την παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τους μακροχρόνιους συνεργάτες David Sneddon και Anu Pillai (Lana del Rey, Lewis Capaldi, Louis Tomlinson). Το «Sunshine», που δίνει συνέχεια στις δισκογραφικές επιτυχίες της Duska και, παράλληλα, το μουσικό σύνθημα για το πιο φωτεινό καλοκαίρι, μεταφέρεται στο YouTube μ' ένα εντυπωσιακό visualiser.

Κατερίνα ΝτούσκαPanik Records