Δεν αρέσει στο Βελόπουλο η διακόσμηση του γραφείου του Μητσοτάκη: «Κατέβασε Παναγίες και έβαλε διάφορα φενγκ σούι ως ψεκασμένος»

Newsroom

Τη… διακόσμηση στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε στο στόχαστρό του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Αφού εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι σε αποδρομή» και κατέληξε στη… διαπίστωση πως «δεν είναι καλά ψυχολογικά και φαίνεται» και «γι αυτό χρησιμοποιεί διάφορα φενγκ σούι ως ψεκασμένος».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι σε αποδρομή. Παρά την προσπάθειά του να μείνει στην εξουσία, το ξέρει πλέον και ίδιος, δεν είναι καλά ψυχολογικά και φαίνεται. Γι αυτό και πολλές φορές χρησιμοποιεί διάφορα φενγκ σούι ως ψεκασμένος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και έδειξε μια φωτογραφία από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής του με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντι Μπελέρη.

«Αυτός (σ.σ. ο Μητσοτάκης) τα κατέβασε όλα από εκεί, Παναγίες, Χριστούς και έβαλε φενγκ σούι βατραχάκι», είπε στη συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα από το 11:15 του βίντεο:

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜέγαρο Μαξίμουειδήσεις τώραΚυριάκος Βελόπουλος