Αθλητισμός | 22.05.2020 12:20

Καλοκαιρινό ΝΒΑ: Επανεκκίνηση στα μέσα Ιουλίου, τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη πρωταθλητή

Newsroom

Πλήθος δημοσιευμάτων στις ΗΠΑ τοποθετεί την επανέναρξη των αγώνων του ΝΒΑ στις 15 Ιουλίου ενώ παράλληλα αναφέρονται λεπτομέρειες σχετικές με το πλάνο που έχει εκπονήσει η λίγκα. Σύμφωνα με αυτό ως τις αρχές Ιουνίου όλες οι ομάδες θα έχουν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις τους για προπονήσεις ανά γκρουπ.

Από τις 15 Ιουνίου θα αρχίσουν τα training camp ενώ αρχές Ιουλίου όλες οι ομάδες της λίγκας θα  ταξιδέψουν στην πόλη που θα φιλοξενήσει τα επόμενα παιχνίδια( Λας Βέγκας ή Ορλάντο στην Disney). Ο ιδιοκτήτης των Μπακς μάλιστα είπε πως τα ματς της Δύσης θα διεξαχθούν στο Λας Βέγκας, ενώ η Ανατολή θα γίνει στο Ορλάντο.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν Σεπτέμβριο με την ανάδειξη του πρωταθλητή. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει το ντραφτ του ΝΒΑ που αναβλήθηκε ενώ η σεζόν 2020-21 θα ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα! «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι αν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο μπάσκετ, να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, με υγιή και ασφαλή τρόπο, για τους παίκτες μας και για το κοινό και τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν, το ΝΒΑ θα καταλάβει πώς να το κάνει», δήλωσε ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ.

T

NBAμπάσκετ