Αθλητισμός | 19.06.2020 09:26

Εκρηκτική Ρεάλ με σόου Μπενζεμά: Διέλυσε τη Βαλένθια σε ένα ημίχρονο!

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε από του... χάρου τα δόντια στο α' ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, που της έβαλε δύσκολα. Κι αφού σώθηκε από την ψυχρολουσία, στο β' ημίχρονο μεταμορφώθηκε και διέλυσε την αντίπαλό της φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 3-0 προσφέροντας γκολ και θέαμα. Οι Μερένχες που είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά μείωσαν ξανά τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την προπορευόμενη Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κατάκτηση της La Liga.

Στο πρώτο 45λεπτο η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκο Μορένο, ο οποίος μάλιστα στο 27' σκόραρε αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια εξαιρετικά οριακή και δύσκολη φάση. Εν τέλει, ο διαιτητής μέσω της βοήθειας του VAR και της γραμμής του οφσάιντ έκρινε ότι ο επιθετικός της Βαλένθια ήταν ελάχιστα εκτός θέσης.

Κι ύστερα έγινε η έκρηξη. Η Ρεάλ, που χρησιμοποιεί ως έδρα το προπονητικό της κέντρο, αντί του επιβλητικού Σαντιάγο Μπερναμπέου, άνοιξε το σκορ στο 61' με τον Μπενζεμά έπειτα από ασίστ του Αζάρ και «έγραψε» το 2-0 στο 74' με τον Ασένσιο, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και στο πρώτο του άγγιγμα, 40 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα.

Η βραδιά έκλεισε με «μαγικό» τρόπο για τους Μαδριλένους που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 86' με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπενζεμά.

Τα highlights του αγώνα

Ρεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροLa LigaΒαλένθια