Αθλητισμός | 11.06.2022 21:25

Χαμός με δακρυγόνα έξω απ' το ΣΕΦ! Με καθυστέρηση το τζάμπολ του τελικού Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Newsroom

Με επεισοδιακό τρόπο αρχίζει η σειρά των τελικών της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Κι αυτό διότι πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ υπήρξαν συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού με την Αστυνομία γύρω από το γήπεδο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ωστόσο τα χημικά πέρασαν εντός του κλειστού με αποτέλεσμα οι παίκτες να διακόψουν την προθέρμανσή τους καθώς δεν μπορούσαν ανασάνουν. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και οι διαιτητές έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι νεωτέρας.

Ο κόσμος στις εξέδρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει, όπως βεβαίως και οι παίκτες, που κάλυπταν τα πρόσωπα με τις φανέλες τους. Όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ, οι Ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στη ρίψη δακρυγόνων. Δόθηκε ωστόσο εντολή στους υπαλλήλους του γηπέδου για να ανοίξουν όλα τα παράθυρα ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Οι διαιτητές λίγο αργότερα έκαναν τον επανέλεγχο και διαπίστωσαν ότι η ατμόσφαιρα καθάρισε βγάζοντας εκ νέου της ομάδες στο παρκέ για ζέσταμα. Τελικά το τζάμπολ αντί για τις 21.00 έγινε στις 21.24.

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςδακρυγόναΣΕΦBasket LeagueΟλυμπιακός