Αθλητισμός | 12.06.2022 21:37

Live ενημέρωση Ελλάδα - Κόσοβο

Newsroom

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της έναν πρόωρο «τελικό» καθώς με νίκη επί του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής (21.45, ALPHA TV & Novasports Prime) για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League, θα κλειδώσει την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές προτού ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

Οι τρεις σερί νίκες απέναντι σε Β. Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο φέρνουν τη Γαλανόλευκη αγκαλιά με την υλοποίηση του στόχου της και με ακόμη ένα τρίποντο επί του δεύτερου στη βαθμολογία Κοσόβου, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Β' κατηγορία του Nations League.

Βαθμολογία

  1. Ελλάδα 12 (7-0)
  2. Κόσοβο 6 (5-5)
  3. Β. Ιρλανδία 2 (4-6)
  4. Κύπρος 2 (2-7)

Live ενημέρωση

  • Εδώ μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε live streaming από την τηλεόραση του ALPHA.
  • Κοσμοσυρροή στο Πανθεσσαλικό, όπου οι εξέδρες κατάμεστες! Διατέθηκαν περίπου 16.000 εισιτήρια κι έγινε sold out! 
  • H Ελλάδα με νίκη εξασφαλίζει όχι μόνο την άνοδο στη Β' κατηγορία αλλά κλειδώνει και μία θέση στα μπαράζ της Γ' Κατηγορίας για ένα εισιτήριο στο Euro, εφόσον δεν τα καταφέρει μέσω των κλασικών προκριματικών.

1' Σέντρα στο ματς.

17' Η Ελλάδα έχει τον έλεγχο του ματς, ενώ δημιούργησε και την πρώτη καλή ευκαιρία της με σουτ του Μπακασέτα που απέκρουσε ο Μούριτς.

27' Δεύτερο καλό σουτ του Μπακασέτα ελάχιστα άουτ απ' το δεξί δοκάρι του Μούριτς.

37' Ο Μαυροπάνος με σουτ μέσα απ' την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο έξω απ' τα δοκάρια του Κοσόβου.

45' Λήξη ημιχρόνου χωρίς γκολ.

46' Μάνταλος αντί Χατζηγιοβάνη.

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου.

58' Γιακουμάκης αντί Παυλίδη.

Γκοοοολ! 71' Εξαιρετική σέντρα του Μάνταλου, θαυμάσια κεφαλιά του Γιακουμάκη και 1-0 η Ελλάδα!

Υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στο ματς λόγω έντασης στην εξέδρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Nova, δέχθηκαν επίθεση οι οπαδοί του Κοσόβου.

77' Kουρμπέλης αντί Μπουχαλάκη.

Γκοοοολ! 99' ο Μάνταλος κυνήγησε μια... χαμένη μπαλιά, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε άδειο τέρμα για το 2-0 καθώς ο Μούριτς είχε προωθηθεί για να προσπαθήσει να σκοράρει!

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Μπακασέτας (85' Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μπουχαλάκης (77' Κουρμπέλης), Χατζηγιοβάνης (46' Μάνταλος), Μασούρας (85' Γιαννούλης), Παυλίδης (58' Γιακουμάκης).

Κόσοβο: Μούριτς, Ντομγκιόνι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Αλίτι, Μπιτίγκι (77' Zενέλι), Μουσλίγια (58' Ιντρίζι), Μπερίσα, Ρουντάνι (46' Λοσάι), Μουρίκι, Ρασίτσα.

εθνική ΕλλάδαςΕθνική ΚοσόβουNations LeagueΕθνική ομάδα