Αθλητισμός|01.08.2024 10:45

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συνάντηση, η κοινή φωτογραφία και τα χαμόγελα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Θόδωρο Τσελίδη!

Newsroom

Οι διαδικασίες μετά την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι (απονομή, συνέντευξη Τύπου, έλεγχος αντιντοπινγκ κλπ) από τον γίγαντα Θόδωρο Τσελίδη είχαν μόλις ολοκληρωθεί.

Ο ολυμπιονίκης μας με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος αποχωρούσε για το ολυμπιακό χωριό, ενώ λίγο πριν βγήκε έξω απ' το venue για να φωτογραφηθεί με τους Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον αποθεώσουν, κατά βάση συγγενείς του αλλά και φίλοι της Ελισάβετ Τελτσίδου.

Παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο προπονητής του Νίκος Ηλιαδης, ο παλιός πρωταθλητής και μέλος του προπονητικού τιμ Αλέξης Ντανατσίδης, ο φυσικοθεραπευτής της ελληνικής αποστολής Γρηγόρης Κονιδάκης αλλά και ένας προσωπικός φίλος του «Τσε».

Και ενώ όλοι έβγαζαν φωτογραφίες, ξαφνικά άρχισε να προκαλείται... πανικός. Από το σημείο, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, περνούσε ο Νόβακ Τζοκοβιτς, μια ημέρα προτού τεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπα.

Αμέσως όλοι έπεσαν πάνω του και ο Νόλε βγήκε με χαρα φωτογραφία και με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, αλλά και με τον πατέρα του Ολυμπιονίκη μας που μάλιστα χάρισε στον Σέρβο τενίστα και μια εικόνα της Παναγίας.

«Χάρηκα που τον γνώρισα, τον θαυμάζω, αύριο θα δω τον αγώνα του αλλά θα φωνάζω για τον Στέφανο», μας είπε ο Τσελίδης.

Πηγή: SDNA