Αθλητισμός|09.08.2024 19:00

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλες οι στιγμές που ο Στέφανος έχασε τον έλεγχο με τον πατέρα του

Newsroom

Η συνεργασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο φαίνεται ότι τελείωσε άδοξα, μετά και το σάλο με το απίστευτο ξέσπασμα του 25χρονου αθλητή στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Ο τενίστας ανακοίνωσε μέσω Twitter πως ο πατέρας του δεν θα τον προπονεί. «Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας», αναφέρει.

«Κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα», γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ο πατέρας μου θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί μου και να είναι εκεί για να με υποστηρίζει και να παρέχει βοήθεια εκτός του γηπέδου, όπως πάντα το ήθελα», σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι στον χτεσινό αγώνα στο τουρνουά του Μόντρεαλ με αντίπαλο τον Κέι Νισικόρι, ο Έλληνας τενίστας ξέσπασε εναντίον του πατέρας του. Αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ενώ ο πατέρας του φαίνεται να λέει κάτι ακούγεται να του λέει με φωνές «να πας να γα@@» ενώ λίγο αργότερα του ζήτησε με έντονο τρόπο να αποχωρήσει από το box του λέγοντας του «Βγες έξω από το στάδιο».

Όλες οι στιγμές που ο Στέφανος έχασε τον έλεγχο με τον πατέρα του

Πάντως, η σχέση του Τσιτσιπά με τον πατέρα του είχε πάντα σκαμπανεβάσματα, με τους τσακωμούς και τις εντάσεις μεταξύ τους να είναι αρκετοί και πολλούς από αυτούς να έχουν συζητηθεί έντονα.

Το επεισοδιακό game του Τσιτσιπά και οι οδηγίες από τον πατέρα του

Ο εκνευρισμός του Τσιτσιπά που πέταξε το μπαλάκι του αγώνα


Το καταλάθος χτύπημα και οι φωνές από την μητέρα του την ώρα του αγώνα

ΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώραΑπόστολος Τσιτσιπάς