Αθλητισμός|03.09.2024 11:00

Τέλος εποχής για τον Λουίς Σουάρες: Ανακοίνωσε δακρυσμένος την απόσυρσή του από την Εθνική Ουρουγουάης

Newsroom

Ο Λουίς Σουάρες ανακοίνωσε δακρυσμένος την απόσυρσή του από την Εθνική Ουρουγουάης, σε μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε στο Μοντεβιδέο.

O Σουάρες σημείωσε ότι θα καταγράψει την 143η και τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα της Ουρουγουάης στην αναμέτρηση με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Mundial 2026, που θα διεξαχθεί στο Σεντενάριο το Σάββατο (7/9).

«Θέλω να χαλαρώσω»

Όπως είναι φυσικό το κλίμα θα είναι έντονα συναισθηματικά φορτωμένο στην αναμέτρηση της «Σελέστε» με τους Παραγουανούς, με τον Σουάρες να λέει «αντίο» από την αγαπημένη του Εθνική έχοντας καταγράψει 69 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

«Είμαι ήρεμος στην ιδέα να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα, επειδή θέλω να χαλαρώσω. Είμαι 37 ετών και το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ακόμη πολύ μακριά», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ουρουγουανός σταρ.

Ο Σουάρες επιβεβαίωσε ότι το ματς με την Παραγουάη θα είναι το τελευταίο που θα δώσει με την φανέλα της Ουρουγουάης, αφού δεν θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βενεζουέλα στις 11 Σεπτεμβρίου.

ποδόσφαιροΕθνική ομάδαΛουίς ΣουάρεςΟυρουγουάηειδήσειςειδήσεις τώρα