Αθλητισμός|13.09.2024 08:51

Κέρδισε την πρώτη «μάχη» ο Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση

Newsroom

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βγήκε νικητής από την πρώτη μεγάλη «μάχη» καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση που διήρκησε τέσσερις ώρες.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αγαπηθεί από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψε στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα για να υποβληθεί σε επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή ώστε να εξαλειφθεί η σπαστικότητα στα άκρα του και ως εκ τούτου να μπορέσει να περπατήσει.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε όλα τα έξοδα προκειμένου ο Γιαννάκης να σταθεί στα πόδια του. Απ' την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και κίνησε όλες τις διαδικασίες ώστε το παιδί να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε τέσσερις ώρες, με τους γονείς του να ενημερώνονται ανά μια ώρα για την εξέλιξη. Εν τέλει όλα πήγαν βάσει προγράμματος και η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Πλέον ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ αναρρώνει στο Saint Louis Children’s Hospital, ενώ θα παραμείνει στις ΗΠΑ για περίπου ένα μήνα. Σε δεύτερη φάση ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!

ΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςχειρουργείοειδήσεις τώραΓιάννης Παπαστεφανάκης