Αθλητισμός|04.10.2024 00:00

Ξανά άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, που είχε δύο δοκάρια και ηττήθηκε στην Τούμπα απ' τη Στεάουα

Newsroom

Λίγες μερές μετά την ήττα απ' τον Άρη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι... άσφαιρος. Μολονότι δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και γενικώς κυριάρχησε στο γήπεδο, κατόρθωσε να ηττήθεί απ' τη Στεάουα με 1-0 στην έδρα του και να μείνει δίχως βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στη League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά κακές αποφάσεις εντός περιοχής και μολονότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 55’ δεν βρήκε τον τρόπο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα στο φινάλε του ημιχρόνου και στη συνέχεια έπαιξαν με τον χρόνο κάνοντας διαρκώς καθυστερήσεις. Κατόρθωσαν να σπάσουν τον ρυθμό αφού παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο και εν τέλει να φύγουν με το τρίποντο απ' την Τούμπα, έχοντας πια έξι βαθμούς καθώς είχαν νικήσει και στην πρεμιέρα.

Οι φάσεις του αγώνα

9' Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Μπάμπα έπιασε τη δυνατή κεφαλιά αλλά ο Ταρνοβάνου απέκρουσε σε κόρνερ.

28' Φάση διαρκείας για τον ΠΑΟΚ που άγγιξε το γκολ! Σέντρα του Σάστρε, ο Τάισον και ο Μπάμπα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η μπάλα έφτασε στον Ντεσπόντοφ, ο οποίος σούταρε από πλάγια σημαδεύοντας το δοκάρι!

39' Τρομερή ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Τάισον (έπειτα από ωραία πάσα του Κωνσταντέλια), αλλά ο γκολκίπερ της Στεάουα με μεγάλη επέμβαση αποτρέπει το γκολ!

45+8' Ο Ολάρου απέφυγε τον Μιχαηλίδη και έκανε την παράλληλη πάσα για τον Μπιρλιγκέα, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

52' Μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ντεσπόντοφ. Λίγο άουτ η μπάλα.

55' Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ολάρου.

62' Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Οζντόεφ βρήκε την μπάλα με τον ώμο και ο Ταρνοβάνου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

90+7' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Μιχαηλίδη!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (70' Τισουντάλι), Καμαρά (70' Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (83' Σορετίρε), Τάισον, Τσάλοφ (70' Ζίβκοβιτς).

Στεάουα: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ντάγουα, Κρέτσου, Λιξάντρου (45+6' Εντζούμα), Τσουτ, Ολάρου, Τανάσε (64' Οκτ. Ποπέσκου), Μπαλούτσα (46' Μικουλέσκου), Μπιρλιγκέα.

ΠΑΟΚEuropa LeagueΣτεάουα Βουκουρεστίουειδήσεις τώρα