Αθλητισμός|05.10.2024 22:05

Πάτησε κορυφή στη Super League ο Άρης με διπλό χτύπημα του «αρχικανονιέρη» Μορόν!

Newsroom

Με δύο γκολ του «καυτού» και ασταμάτητου Λορέν Μορόν, ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πιάνοντας την ΑΕΚ, που γκέλαρε στο Αγρίνιο, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο πρώτος σκόρερ της περυσινής σεζόν βρήκε δίχτυα στο 4’ και στο 43’, έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν άκρως αποτελεσματική και... χάλασε την επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο του συλλόγου από τη Φθιώτιδα.

Ο Άρης έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα - τέσσερις μαζί με του Κυπέλλου επί του Εθνικού - πιάνοντας τους 14 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ. Η Λαμία, από την πλευρά της, έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, συμπληρώνοντας επτά ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-5), πέφτοντας στην προτελευταία θέση!

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (87’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (72’ Νταρίντα), Ντιαντί (72’ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία, Σίστο (63’ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (87’ Κουάισον).

Λαμία: Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46’ Μέκιτς), Ραντόνια (80’ Ντεντάκης), Νούνιες, Δοϊρανλής (66’ Ενρίκεζ), Μπίκοβ (80’ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ, Γκούιντο.

Λαμία ΠΑΕSuperLeagueΑρηςειδήσεις τώρα