Αθλητισμός | 10.10.2024 17:35

Κοινή δήλωση των παικτών του Παναθηναϊκού για τον χαμό του Μπάλντοκ: «Είμαστε συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι για την απώλεια του αδερφού μας»

Newsroom

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι Πράσινοι βρέθηκαν την επόμενη ημέρα του θανάτου του συμπαίκτη τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, όμως δεν προπονήθηκαν. Ο σύλλογος αποφάσισε να δοθεί ρεπό στην ομάδα μέχρι τη Δευτέρα καθώς οι καταστάσεις που βιώνει ο Παναθηναϊκός είναι πρωτόγνωρες και σοκαριστικές.

Οι παίκτες των Πρασίνων σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν, δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι για την απώλεια του αδερφού τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Είμαστε όλοι πραγματικά συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι! Ο George μας,ο συμπαίκτης μας, ο φίλος μας, ήταν και είναι οικογένεια μας… Και όταν ένα μέλος χάνεται, ένα κομμάτι λείπει και θα λείπει για πάντα. Σε μια τέτοια στιγμη τα λόγια περισσεύουν… Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο μας για την απώλεια του αδερφού μας. Τζορτζ μας καλό ταξίδι… Θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας…» ανέφεραν οι Πράσινοι.

 

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςΤζορτζ Μπάλντοκ