Αθλητισμός | 21.05.2019 18:26

Τσέλσι: Η Γιουβέντους θέλει Σάρι, οι «μπλε» βλέπουν Λάμπαρντ

Newsroom

Ντόμινο αλλαγών σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ φαίνεται πιθανό να προκύψουν λίαν συντόμως. Ο Μαουρίτσιο Σάρι οδεύει προς αποχώρηση από τον πάγκο της Τσέλσι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, βρίσκεται σε επαφές με τη Γιουβέντους για να πάρει τη θέση του Αλέγκρι. Την ίδια στιγμή, οι «μπλε» βλέπουν θετικά την προοπτική του Φρανκ Λάμπαρντ για την τεχνική ηγεσία τους, ποντάροντας στην αλλαγή κλίματος που μπορεί να φέρει ο μεγάλος άσος του παρελθόντος της Τσέλσι.

Η Γιουβέντους ψάχνει κάποιο σπουδαίο όνομα για τον «πάγκο» της. Ηδη, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για τους Κόντε, Μιχαΐλοβιτς, Ποτσετίνο, Σιμόνε Ινζάγκι, Ντεσάμπ, αλλά προβάλει ισχυρή και η υποψηφιότητα του νυν τεχνικού της Τσέλσι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com» οι υπεύθυνοι της Γιουβέντους έκαναν και την πρώτη τους κίνηση επικοινωνώντας με τους αντιπροσώπους του Σάρι. Βέβαια, ο Σάρι έχει ακόμα τον τελικό του Europa League, ενώ στο παρελθόν είχε συνδεθεί και με τη Ρόμα.

Οσον αφορά την Τσέλσι, εφόσον δεν συνεχίσει ο Ιταλός στο «τιμόνι» της, προσανατολίζεται σε ένα δικό της «παιδί». Ο Φρανκ Λάμπαρντ έγραψε τεράστια ιστορία φορώντας τη φανέλα με το «8» των «μπλε» και δείχνει ελπιδοφόρος προπονητής, οδηγώντας την Ντέρμπι Κάουντι στον τελικό των play off ανόδου της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα. Πάντως, οι οριστικές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αναμένονται μετά τον τελικό του Europa League.

ποδόσφαιροΤσέλσιΓιουβέντουςΦρανκ ΛάμπαρντΜαουρίτσιο Σάρι