Αθλητισμός | 19.06.2019 20:50

Ο ανένδοτος ΠΑΟΚ πέτυχε την πώληση του Ελ Καντουρί στα δικά του «θέλω»

Αντώνης Τσακαλέας

Η πολιτική του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πώλησης του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν ξεκάθαρη εξαρχής και δεν άλλαξε καθόλου κατά τη διάρκεια των διπραγματεύσεων με τη Σταντάρ Λιέγης, που εν τέλει... αναγκάστηκε να ακολουθήσει το δρόμο που καθόρισε η ΠΑΕ. Κάπως έτσι ο βελγικός σύλλογος αγόρασε τον Μαροκινό άσο στην τιμή του 1 εκατ. ευρώ, τουτέστιν στην αρχική τιμή πώλησης που είχε θέσει ο Δικέφαλος.

Προηγουμένως, οι ιθύνοντες της Σταντάρ κατέθεσαν δύο προτάσεις, μικρότερες του ενός εκατ. ευρώ, λαμβάνοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανένδοτος και έδειξε πως δεν είχε καμία διάθεση για «παζάρια». Οι «ασπρόμαυροι» άλλωστε είχαν γνωστοποιήσει και στη πλευρά του ποδοσφαιριστή πως καμία πρόταση κατώτερη του ενός εκατ. ευρώ δεν θα γινόταν δεχτή.

Κι η Σταντάρ, που προφανώς ήθελε τον παίκτη, αντιλήφθηκε πως ούτε οι 750.000 ευρώ, ούτε και οι 900.000 ήταν ικανές για να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος τελικά φέρνει στον Δικέφαλο το ζητούμενο 1 εκατ. ευρώ.

O Καντουρί αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 και στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο έπαιξε σε 35 ματς πρωταθλήματος, ενώ συνολικά φόρεσε τα ασπρόμαυρα 53 φορές και πέτυχε τέσσερα γκολ. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων.

Ομάρ Ελ ΚαντουρίμεταγραφέςΠΑΟΚ